MENÚ
»
S
I
D
E
B
A
R
«
FINAL DE CURS!!!
diumenge, 19 de maig de 2013 per AEiG ARRELS

Benvolgudes famílies

S’acaba el curs i com sempre, no podem marxar sense fer un últim cau tots plegats!! Aquest és el paper que els vostres fills i filles van rebre aquest dissabte al cau:

CIRCULAR ÚLTIM CAU

I per altra banda els tant esperats CAMPAMENTS!!! Comencen les preinscripcions a campaments. Abans de l’1 de juny!!!

CIRCULAR PREINSCRIPCIÓ CAMPAMENTS

CALÇOTADA 2013!!
dissabte, 2 de març de 2013 per AEiG ARRELS

BONA DIADA DEL PENSAMENT!!
divendres, 22 de febrer de 2013 per AEiG ARRELS

La Clau 2012+1
dimarts, 19 de febrer de 2013 per AEiG ARRELS

AQUÍ TENIM ELS VALENTS ESCOLTES I GUIES QUE VÀREM ANAR A ST. CELONI AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA, A LA TROBADA “LA CLAU”.

PROPERAMENT PENJAREM TOTES LES FOTOGRAFÍES A L’ÀLBUM DE FOTOS!!

LA CLAU!!
divendres, 8 de febrer de 2013 per AEiG ARRELS

Aquí teniu tota la informació que faltava de cara a la sortida del proper cap de setmana, 16 i 17 de febrer!!!

Calendari 2n i 3r trimestre!!!
dissabte, 26 de gener de 2013 per AEiG ARRELS

Aquí teniu el calendari. També l’hem donat al cau d’avui en paper a tots els nois i noies, el podeu descarregar en “pdf” al final d’aquest missatge, i el podreu consultar fins a final de curs a l’enllaç que hi ha a dalt de tot del menú de l’esquerra de la vostre pantalla on posa Calendari d’AGRUPAMENT.

DESCARREGUEU EL CALENDARI FENT CLICK AQUÍ!!!!

CAMISES!!!
dissabte, 12 de gener de 2013 per AEiG ARRELS

I finalment ja les tenim aquí!!!   Ara només falta acabar la feina:

1. IDENTIFICAR LA CAMISA AMB EL NOM DEL NEN/NENA AL QUE PERTANYEN.

2. COSIR LES ENSENYES ALLÀ ON TOCA. Tots teniu un petit full amb les instruccions, però us deixem aquí una imatge més explicativa de la situació exacte de les ensenyes:

NOTÍCIES I FOTOGRAFIES!!
dijous, 3 de gener de 2013 per AEiG ARRELS

Any nou, web actualitzada!!!

I és que restaven pendents un seguit d’informacions, notícies i fotografies per a ser publicades!!

  1. Ja estan penjades les fotografies de la sortida del Pas. Tard, però ja les tenim penjades!!
  2. Penjades també les fotografies fetes el dissabte 15 de desembre als caus. Fotografia d’agrupament, d’unitats, de caps…
  3. Fotografies de la sortida de cap de setmana de la unitat de Pioners i Caravel·les dels passats 21, 22 i 23 de desembre, en la que es va realitzar un camp de treball a la Rectoria de Vespella, l’objectiu principal del qual va ser pintar el menjador de la casa.
  4. Trobada familiar de Nadal del diumenge 23 de desembre, en la que tot l’agrupament vàrem pujar a la Creu de Gurb, cada unitat amb el seu corresponent pessebre. Després de desitjar-nos unes molt bones festes tots plegats, vàrem esmorzar una miqueta i finalment ens vàrem repartir la Llum de la Pau.
  5. A la Trobada familiar de Nadal es va repartir una felicitació de Nadal per a tots els nois i noies de l’agrupament. Els que no hi vàreu poder ser, demaneu-la al proper cau.
  6. Ens tornarem a veure tots plegats el dissabte 12 de gener a les 4 de la tarda als caus. Potser si tots els nois i noies heu sigut bons minyons, els reis s’han recordat de vosaltres també als caus

Esperem que acabin d’anar d’allò més bé les vacances nadalenques.

L’AEiG ARRELS us desitja…
diumenge, 23 de desembre de 2012 per AEiG ARRELS

LLUM DE LA PAU I TROBADA FAMILIAR NADAL
dimecres, 19 de desembre de 2012 per AEiG ARRELS

Ja tenim la llum de la Pau de Betlem a Manlleu:

Cinc caps de l’agrupament han anat el diumenge a la tarda a Girona per recollir la llum de la pau de Betlem. Com cada any un infant recull una flama de la Basílica de la Nativitat i la porta a Viena. D’allà es reparteix a delegacions escoltes d’arreu d’Europa. L’acte de lliurament a Catalunya ha sigut a Girona, al costat de la Catedral, on caps, nens i pares de diferents agrupaments l’han recollit.

L’acte ha volgut recordar que l’escoltisme posa llum de tots els colors amb els seus valors: solidaritat, amistat, somnis…

Amb aquest petit gest volem que el missatge d’amor, de pau i de fraternitat que va portar Jesús arribi a totes les persones del nostre entorn.

La llum de la Pau de Betlem ens acompanyarà a la pujada del pessebre del diumenge 23 de desembre. Recordeu, que hem quedat tots plegats a les 10 del matí als caus per marxar amb cotxes junts cap a Gurb. Farem la caminada fins la Creu de Gurb, i esmorzarem tots plegats. Hi haurà sorpreses per a tothom! No hi podeu faltar!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa